Consumer Law Ready - Curs pentru antreprenori - protecția drepturilor consumatorilor

Asociația Consumers United/ Consumatorii Uniți va organiza în zilele de 2-3 septembrie 2021, în Brăila, o sesiune de instruire a reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii cu privire la drepturile consumatorilor în cadrul programului european Consumer Law Ready (Pregătiți pentru protecția consumatorilor).
Programul este organizat sub egida Eurochambers – Asociația Camerelor Europene de Comerț și Industrie și avizat de Comisia Europeană, constă în desfășurarea de cursuri de instruire în domeniul legislației protecției consumatorilor cu agenții economici din întreprinderile mici și mijlocii.
Durata cursului este de două zile și va acoperi cinci module:
1. Cerințe de informare precontractuală;
2. Dreptul de retragere a consumatorului din contract; 3. Drepturile și garanțiile pentru consumatori;
4. Practici comerciale neloiale și clauze contractuale abuzive;
5. Soluționarea alternativă a litigiilor și soluționarea online a litigiilor.
Asociația Consumers United/Consumatorii Uniți va derula acest training gratuit pentru antreprenori în Brăila, în zilele de 2-3 septembrie 2021, prin dna Calu Monica, Jurist, trainer atestat, cu experiență de peste 10 ani în Dreptul consumului.
Pentru detalii și înscrieri* vă rugăm să ne scrieți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
*În limita a maximum 20 de cursanți și 1 reprezentant/IMM
 
 CLR pressrelease TRAINING 1

Tipărire   Email